Kooktechnieken voor voedsel

Politiek

Over de hele wereld variëren voedselkooktechnieken. Ze zijn gebaseerd op cultuur, economie en milieu. Ze weerspiegelen ook trends bekijk de beste sapcentrifuges. Ze kunnen de smaak en voedingswaarde van het voedsel veranderen.

De interventies van kookvaardigheden zijn op alle leeftijden gericht. Ze zijn gebruikt om gezonde diëten te bevorderen en die van de voeding te voorkomen. Onder volwassenen zijn verbeterde kookvaardigheden gekoppeld aan een betere voedingskwaliteit, meer vertrouwen en verminderd voedselverspilling. Er is ook aangetoond dat ze het risico op obesitas verminderen.

In de afgelopen jaren is er een toename van de interventies van het kookvaardigheden van voedsel geweest. Enquêtes en experimenten zijn uitgevoerd om te meten hoe kinderen en adolescenten hun voedselbereidingsvaardigheden kunnen verbeteren. Bovendien zijn volwassenen geëvalueerd op hun kookattitudes en vaardigheden.

In recente studies vertoonden volwassenen met verbeterde kookvaardigheden een verhoogd vertrouwen en positieve houding ten opzichte van koken. Bovendien hebben ze ook gezonde voedingskeuzes gemaakt.

In de studie werd de deelnemers gevraagd om de bronnen van hun koken- en voedselvaardigheden leren te melden. De meeste respondenten rapporteerden de invloed van hun moeder. Andere veel voorkomende leerbronnen waren andere familieleden en vrienden.

Bovendien werd de deelnemers gevraagd om te rapporteren of ze take-away of gemaksvoedingsmiddelen kochten. De steekproef van het onderzoek kwam nauw overeen met de recente volkstellingschattingen.

Degenen die in hun jeugd kookvaardigheden leerden, hadden meer kans op een hogere voedingskwaliteit, minder verspilling van voedsel en een hogere kookhouding. Veel koks vinden het zelfs belangrijker om kooktechnieken te leren dan recepten.

Labels:
Deel dit :

Recente berichten

Neem contact met ons op voor meer

Stuur ons een bericht als je ooit vragen hebt!